Mitt hem är ett skämt

Jag satt och sippade på mitt morgonkaffe medan regnet öste ner utanför fönstret, vad är det här för sommar egentligen..? Fast så säger vi kanske varje gång det regnar under sommarmånaderna, och det gör ju det ganska ofta egentligen. Det är ju inte Spanien det här, direkt. När jag satt där med kaffemuggen i handen så slog det mig att jag verkligen måste göra något med heminredningen här hemma, eller fårnvaron av heminredningen. Alltså jag har ju några möbler, men denna lägenhet påminner mer om en ungkarlslya än något annat, det är för sorgligt.

En tjusig kontinentalsäng får det bli

Det första jag ska investera i är en nya säng, den jag har nu är mest en ganska sjabbig madrass på budgetben. Jag sover inte ens särskilt bra i den. Jag surfade runt lite på nätet och hittade en möbelbutik på webbadressen wegot.se och häpnade faktiskt över utbudet! Här fanns sängar och sänggavlar i överflöd. Först var planen att jag ska behålla mina budgetben och bara köpa en sänggavel, men när jag låtit mig själv drömma bort i utbudet av kontinentalsängar och annan lyx så inser jag att det ju är dumheter att köpa en fin sänggavel till fula ben och en sjabbig madrass. Jag tror minsann att det blir en komplett kontinentalsäng istället.

Startstkottet på en mindre revolution

Enda problemet är väl att jag aldrig kommer vilja lämna sängen på morgonen... När jag har en så fin säng så kommer jag nog snart byta ut även andra möbler för inget här hemma är särskilt fint eller matchande. 

Har du någon erfarenhet av wegot.se?

9 Aug 2016