E-ciggen inget skämt

Det här är en mycket allvarlig blogg. Om cigaretter. Såja. nu var det sagt. Den kommer att handla om hur du dör av cigaretter. Hur många olika giftiga ämnen som finns i en enda cigarett. Hur du kan undvika dem. Vad du bör göra istället. Så där. Det var väl inte så farligt?

Vanliga cigaretter dödar dig

De vanliga, traditionella cigaretterna innehåller minst 4 000 farliga, cancerframkallande ämnen. Förutom nikotin (det är ju det som är meningen) innehåller cigaretter en mix av tjära, nikotin, skadliga gaser och kemikalier som påverkar dina lungor, blodkärl och organ. Detta har sagts om och om igen. Har folk slutat röka? Nej. Folk vill röka. Så är det. Om man nu vill röka, finns det faktiskt sätt att röka som inte är riktigt lika farligt.

E-ciggen får dig att leva längre

E-cigaretten innehåller visserligen nikotin (det är ju det som är hela meningen med att röka) och glycerol och propylenglykol. Propylenglykol och glycerin används till snus för att bevara fuktigheten. Resten som du får i dig är vattenånga. Jämför det med tjära, kolmonoxid, arsenik och andra skadliga gaser och kemikalier i vanliga cigaretter, så är det bara dumt att fortsätta röka vanliga cigaretter.

Handla hem e-ciggar nu

Så nu när vi har jämfört e-ciggen med vanliga ciggar, och konstaterat att det är dumt att fortsätta röka vanliga, traditionella ciggar, så kan jag bara rekommendera den som vill röka, att sluta förpesta din omgivning. Istället för att utsätta omgivningen för passiv rökning, får de i sig vattenånga. Så tryck på följande länk och hämta hem e-ciggen. Nu.

21 Jul 2017