Fönster som betalar sig själva

Hej!

Förra året bytte jag ut alla mina fönster mot dyra tre-glas-lågenergi-fönster.
Den här veckan ringde en man från firman som installerat fönstren. Han påpekade att dom gjort jobbet för ett helt år sedan men ännu inte fått betalt.
Ok, bara för att jag är blondin så betyder det inte att jag automatiskt är dum. Så jag berättade för karln vad hans snacksalige försäljare sagt för ett år sedan, nämligen att efter ett år så har de här fönstren betalat sig själva.
Och hallå, det har gått ett år nu!
Det blev tyst i andra änden av tråden så jag lade på. Han ringde inte upp igen. Han kände väl sig dum!

Visst hade det varit härligt om det var just precis sådär det funkade med lågenergifönster? Att det liksom var gratis från första början? Nu stämmer det förvisso att lågenergifönster betalar av sig ganska fort, men det är ju en ganska saftig initial investering för de flesta hushåll.

Att byta ut sin fönster hemma mot nya, underhållsfria fönster behöver inte vara omständigt, det sker i regel på en dag eller två. Man ska dock vara väldigt noga med vilken fönsterfirma man anlitar för att byta fönster.

Mycket att vinna på att byta fönster

Westcoast Windows är en svensk fönsterfirma som har ett mycket brett utbud av fönster. Du kan beställa fönster av standardmått såväl som måttanpassade och du väljer själv hur avancerade och dyra glas du föredrar att investera i. Att det finns så många val att göra bara för fönster är man sällan medveten om innan man en gånga har startat processen att byta fönster.

Det är inte bara pengar man tjänar på sikt på att byta fönster, det är också miljön - de två brukar ju gå hand i hand. Dessutom ger man huset ett estetiskt lyft och man får mycket mindre underhållsarbete. Det finns mycket att vinna på att byta fönster. 

4 Jul 2016